Jobbet

Årsmöten är mest för interna raggmunkare

Söndag 19 Februari, 2023

Kan väl bara tillägga min syn om facket och socialdemokraterna:

Socialdemokraterna lever på att ha sina aktiva personer i alla möjliga organisationer. Abf, studiefrämjandet, nykterhetsrörelsen, hyresgästföreningen och främst fackförbunden. De har tagit för givet att de har något monopol snarare än att arbetarna är företrädda. Årsmöten är mest för interna raggmunkare. Vanliga människor går sällan på Årsmöten för att välja topparna. Där är problemet. Högre poster tillsätts av de som har rätt värderingar om S, inte rätt värderingar för arbetarna. S kör sin valpropaganda och ser till att andra åsikter inte finns i styrelser.

Anonym

Fakta: Fikasnack

Fikasnack är en satsning som tidningen gör för att lyfta fram korta funderingar, vardagliga saker - högt och lågt. Det handlar om att stöta och blöta - precis som man gör med arbetskamraterna i fikarummet. Den bästa idén startar nämligen med en fundering och utvecklas genom samtal. Sitter du och grunnar på något? Skicka det till oss.

Detta är ett diskussionsinlägg. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vad tycker du? Kommentera gärna i kommentarsfältet nedanför!

Stöd Vi Som Bygger Landet!
Klicka här för att bli supporter och få en T-shirt