Samhället

I väntan på katastrofen – Euron

Tisdag 4 Juni, 2024

Om mäktiga ekonomiska krafter, tjänar massor av pengar på pandemier, katastrofer, krig, klimathysteri, flyktingar, brottslighet och förstörelse av allmän och privat egendom. Tror du då att sådana saker, kommer att minska, eller öka i framtiden?

Frågar åt en vän…

Jag har sagt det förr, men säger det gärna igen. De idiotiska argumenten för att vara med i EU, där vi ska vara med för att kunna påverka, är ungefär lika idiotiskt hjärndött, som att vi skulle skicka två tokfeministiska identitetsivrande miljöpartister eller sossar med godhetssyndrom, att gå med i kriminella gäng, för att kunna få ”rösträtt” och påverka de kriminella gängen inifrån.

Det skulle sluta med att dessa två godtrogna idioter, skulle vara tvungna att införliva i svensk lag, att narkotikahandel och mord, inte är straffbart, likaså med våldtäkter och rån, pengatvätt och människohandel, för att nämna några saker.

Sen måste vi komma ihåg, att dessa astronomiskt mäktiga intressen, la ner hur många miljoner som helst, på en kampanj, som gick ut på att det var ”roligare att säga JA” till EU, än ett mera klokt NEJ…

Vi skulle kunna ha ett väl fungerande EU-samarbete, till en blygsam kostnad av ett litet EU-kansli, där vi som land, skulle kunna skörda fördelarna med ett EU-samarbete, utan EU:s jävla idiotier och nyliberala stormaktsdrömmar.

Att sossarna som vanligt ändrade den vindslitna kappan efter vinden, och gick från ett bestämt NEJ till ett mera hurtigt JA i EU-medlemsskap omröstningen 1994, har medfört att sossarna tvingats implementera nyliberal politik i svensk lag, vilket inte verkar bekymra dom särskilt mycket. Alla vi andra som kommer att rösta på det mest EU-kritiska partiet, som inte kryllar av tokfeminister, identitetsidioter, godhetsknarkare eller Annika Strandhäll, tar oss väl en grogg till, medans vi väntar på "katastrofen” som gör att vi måste gå med i Euron…"

Detta är ett diskussionsinlägg. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vad tycker du? Kommentera gärna i kommentarsfältet nedanför!

Jan Janscha Johansson

Gruvarbetare, Båtvik, Skellefteå

Stöd Vi Som Bygger Landet!
Klicka här för att bli supporter och få en T-shirt