Landet

Kom på möte med Vi Som Bygger Landet!

Lördag 12 Februari, 2022

Riktiga möten med Vi Som Bygger Landet!

Vill du vara med att utveckla Vi Som Bygger Landet? Har du tankar, idéer och funderingar på vad som gjorts och vad som borde göras framöver?
Vi Som Bygger Landet bjuder nu in till flera möten på olika platser under våren. Först och främst välkomnar vi alla som på något sätt redan medverkat på sidan sedan den startades. Men vi vill också gärna möta engagerade läsare och de som kan tänka sig att vara med och bidra med något. Första mötet kommer hållas i Stockholm lördag den 19:e mars. Under april kommer sedan möten ordnas i Helsingborg och Göteborg. Andra orter kan tillkomma senare.

Vi Som Bygger Landet drivs av den ideella föreningen med samma namn. Med på mötena kommer det finnas representanter både från föreningens styrelse och den redaktionsgrupp som jobbar med publiceringarna. Dennis Andersson och Johan Zimmerman jobbar med planeringen av mötena och funderar på den tid som gått sedan Vi Som Bygger Landets premiär 2020 och behovet av att ses på riktigt.

Vi vill understödja rörelse och vara en kanal för de som åsidosätts i eliternas samhällsprojekt

– Naturligtvis kunde vi valt ett bättre tillfälle att starta Vi Som Bygger Landet än mitt under en  pandemi, som fram till nu omöjliggjort riktiga möten. Men vi rådde ej över det och jag tycker faktiskt vi lyckats helt ok med att skapa en läsvärd sida på digital väg. Vi har fått driva allt genom att ha videomöten, men det har ändå gått förvånansvärt bra, berättar Dennis Andersson.
– Hela idén med Vi Som Bygger Landet är att vanligt folk skall kunna få komma till tals, på sitt sätt och sitt vis. Vi vill understödja rörelse och vara en kanal för de som åsidosätts i eliternas samhällsprojekt. Hur kan vi få in fler ofiltrerade berättelser från de som har anledning att protestera mot samhällsutvecklingen? Och finns det fler sätt som vi kan se till att dessa berättelser får spridning, funderar Johan Zimmerman.
– Mötet i Stockholm den 19:e mars är tänkt att göra det möjligt att delta för alla intresserade som bor i mälardalsområdet. I Göteborg välkomnar vi människor från västsverige och de som som bor i Skåne eller södra landet hoppas vi träffa i Helsingborg, förklarar Dennis Andersson.
– Anmäl ert intresse att vara med på ett möte! Det är ingen bindande anmälan och görs enklast på mail, alternativt genom att ringa eller sms:a vårt telefonnummer. Vi kommer då att skicka ut mer information, avslutar Dennis och Johan.

Kontaktuppgifter till Vi Som Bygger Landet
Mail: [email protected]
Telefonnummer: 072-371 24 34

Redaktionen

Vi Som Bygger Landet

Stöd Vi Som Bygger Landet!
Klicka här för att bli supporter och få en T-shirt