Samhället

Mångkultur, assimilering eller återvandring?

Fredag 26 Augusti, 2022

Lyssna på ett samtal mellan Ulf Johansson, Ubbe Nilsson, och Robert Mathiasson med utgångspunkt i frågan "Vad bör valet handla om, och vad borde göras". Bland annat diskuteras matpriser, elpriser, kriminalitet och invandring. Lyssna på Spotify: https://open.spotify.com/episode/3WN5l4Qg7Iz41rsHhVxzSQ?si=8d9901ea552c4711

– Jag kan bara se tre alternativ: sosse-alternativet, att fortsätta som vi gör, vilket kommer slå sönder trygghetssystemen. Alternativet är att hittar du ingen arbetsgivare som är beredd att köpa din arbetskraft så får du inga pengar och det kommer inte innebära att de här människorna i första läget kommer att flytta. Utan det kommer att vara en rekryteringsbas för hela den jävla svarta marknaden av lägenheter, jobb och kriminella gäng.

Detta säger Robert Mathiasson och fortsätter,

– Jag kan inte se något annat än att det tredje alternativet. Att man säger att de människor som de facto har visat att de har ingen ambition att bli en del av det svenska samhället, de ska åka tillbaka till sina hemländer.

Utöver kriminalitet och invandring diskuterar Ulf, Ubbe och Robert de skyhöga mat- och elpriserna, och hur man kan organisera ett motstånd för att människor ska ha råd att leva.

– Jag såg en nyhet från Storbritannien där människor helt enkelt vägrar, i tusental, att betala sina elräkningar. I vilken mån det är en medveten protesthandling eller att de helt enkelt inte har pengar att betala... Men där kommer vi också hamna.

Redaktionen

Vi Som Bygger Landet

Stöd Vi Som Bygger Landet!
Klicka här för att bli supporter och få en T-shirt