Samhället

Så min röst åker i soporna med resten av EU dyngan

Lördag 1 Juni, 2024

Tja.. Ja med tanke på att jag röstade Nej till EU för att jag hade redan sett hur framtiden skulle bli då man körde i de sk benelux länderna. Man hörde hur arbetarfolket klagade och gnällde på hur allt blev så mycket dyrare och lönerna sämre. Än idag så kan jag inte komma på något som varit en fördel med EU för oss som arbetar...

Jag kommer ihåg talet till Nationen som Ingvar Carlsson predika för oss...lika löner i alla länder för samma arbete, en liter mjölk skulle kosta det samma oavsett vilket EU land man var i. Bostäder hyror skulle vara de samma och vi skulle kunna arbeta hur som helst över gränserna...

Inget av det blev någon sanning.. det vi såg var industrierna som lade ner en efter en och arbetslösheten ökade i Sverige...Detta löste man med sk arbetarprogram som håller den siffran nere. Allt vi gjort i Sverige är att betala dyra pengar för något som aldrig kommer gynna Sveriges befolkning. Idag så hörde jag Ebba Bitch Thor säga att hon beviljat ytterligare 74 miljarder till Ukraina..

EU är och kommer bli Sveriges undergång helt och hållet i samspel med MP.. från att vi innan EU var ett land som exporterade 80% av allt vi tillverkade till idag då vi importerar 80% av det vi använder.. aldrig någonsin har vi köpt så mycket varor från andra länder i EU som nu..

Saker som vi själva odlade och tillverkade som idag är nedlagt.. Så vad gäller EU så är det tidernas störta scam.. en samling gubbar och kärringar som skor sig på folket och tjänar miljoner på detta varje år..man sitter på olika styrelseposter i olika företag som på ett eller annat vis är EU styrda..

Allt handlar om pengar men inte till folket utan till dem själva.. ta exempelvis deras traktamente 3800 kr om dagen för att bo i Bryssel. Jag har 400 kr om dagen för att bo i min lastbil...som jag dessutom måste skatta för. Så nämn en sak förutom att man kan åka till Tyskland och handla öl....om man har råd....som gynnat dig som svensk arbetande medborgare. Raka gurkor och sämre kött och grönsaker.. sen kommer man ner i Europa och ser hur deras livsmedel ser ut.. Sverige får skräpet som blir kvar och det får vi betala dyrt för.

Nä tack till EU och jag ser gärna att vi kastar ur MP och Kd skräpet med Sossarna I spetsen och stänger dörren för EU helt och hållet. Vi klarade oss utan dom i över 1000 år innan så det kan vi göra igen. Sverige var ett av världens bästa länder innan EU. Idag ligger vi på plats nio av de farligaste i Världen tack vare EU.

Så min röst åker i soporna med resten av EU dyngan

Detta är ett diskussionsinlägg. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vad tycker du? Kommentera gärna i kommentarsfältet nedanför!

Mikael Lundin

Lastbilschaufför, Klippan

Stöd Vi Som Bygger Landet!
Klicka här för att bli supporter och få en T-shirt