Supporter = Kämpe!

Idag kom ett mail från Sonja i Borås. Hon berättar att i Borås har korruptionskandalerna avlöst varandra på senare tid. Samtidigt har beslutsfattarna mage att stänga verksamheten för funktionshindrade. Nu verkar det som att de lyssnat på de folkliga protesterna mot nedläggningen, men ingen seger ska tas ut i förskott! Gör som Sonja du också! Skicka oss det du kämpar med. Känner du igen hennes historia? Eller har du en annan? Tveka inte att höra av dig. Både film och i skriftlig form fungerar alldeles utmärkt! Tillsammans är vi starka! Vill du stötta Vi Som Bygger Landet? Det går alldeles utmärkt att swischa till 1233460524. Liksom att teckna autogiro via hemsidan: www.visombyggerlandet.se Men det är inte det viktigaste, utan det är att du kämpar emot, både i det stora och det lilla, och det kan vi alla göra. Bra talat Sonja!

Posted by Vi Som Bygger Landet on Friday, May 29, 2020

Videomeddelande från Sonja i Borås

Fredag 29 Maj, 2020

Idag kom ett mail från Sonja i Borås. Hon berättar att i Borås har korruptionskandalerna avlöst varandra på senare tid. Samtidigt har beslutsfattarna mage att stänga verksamheten för funktionshindrade. Nu verkar det som att de lyssnat på de folkliga protesterna mot nedläggningen, men ingen seger ska tas ut i förskott!

Gör som Sonja du också!
Skicka oss det du kämpar med. Känner du igen hennes historia? Eller har du en annan? Tveka inte att höra av dig. Både film och i skriftlig form fungerar alldeles utmärkt! Tillsammans är vi starka!

Vill du stötta Vi Som Bygger Landet? Det går alldeles utmärkt att swischa till 1233460524.

Liksom att teckna autogiro via hemsidan: www.visombyggerlandet.se

Men det är inte det viktigaste, utan det är att du kämpar emot, både i det stora och det lilla, och det kan vi alla göra. Bra talat Sonja!

Stöd Vi Som Bygger Landet!
Klicka här för att bli supporter och få en T-shirt