Tryggheten

Vem gör så? Åker till ett annat land och attackerar polisen?

Tisdag 10 Maj, 2022

Tjugofem år av socialdemokratiskt styre i Malmö. Resultatet är inte helt lyckat. Stora grupper människor som inte respekterar våra lagar eller de principer som vår demokrati vilar på löper amok, bränner bilar och attackerar både poliser och bussar. Det är ju inte första gången heller. Påskens upplopp kom inte som en blixt från klar himmel.

Men ingen politiker gör något. Lite pliktskyldiga tomma ord, bara. Sen händer som vanligt ingenting.
Men det är nu som handling behövs. Innan de kriminella och religiösa fanatikerna fullständigt tar över.

De förstör redan för oss skötsamma malmöbor, både svenskar och invandrare. Jag ser tillsammans med mina grannar från Jugoslavien, Chile, Libanon och Brasilien med fasa på utvecklingen...

Men det finns en lösning på problemet. Den som är så känslig att prata om. Men som vi knappast kan blunda för:
Enligt SVT är så gott som samtliga häktade efter upploppen utländska medborgare.

Vem gör så? Åker till ett annat land och attackerar polisen? Dessa människor måste utvisas på livstid. Aldrig mer ska de få sätta sin fot i Sverige.

Jag lovar att om rättsväsendet agerar resolut, kraftfullt och använder hela sin styrka istället för att backa så minskar risken kraftigt för fler upplopp.

Det handlar om att visa vem som bestämmer i Malmö och Sverige. Och då funkar det inte längre med dialogmöten eller saft och bullar. Den tiden är sedan länge förbi, om den någonsin funnits.

Detta är ett diskussionsinlägg. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vad tycker du? Kommentera gärna i kommentarsfältet nedanför!

Nils Littorin

Malmölistan.se, Malmö

Stöd Vi Som Bygger Landet!
Klicka här för att bli supporter och få en T-shirt