Skriv hos oss

Vi Som Bygger Landet ska vara en tidning för vanliga människor. Folk som arbetar i vården eller omsorgen, i industrin och på byggen, som kör lastbil och taxi, som jobbar i butiker och på restauranger. Med andra ord vi som bygger landet. Hos oss har vanliga arbetare alltid förtur framför proffstyckare och andra förståsigpåare.

Vårt mål är att behandla alla samhällsfrågor som rör vanliga människor, allt ifrån nedskärningar och utarmning av landsbygden till den stora invandringens konsekvenser. Vi vill ha högt i tak, och vill att debatten ska vara saklig och förnuftig. Vi vill bli ett forum för rösterna från landets arbetsplatser och bostadsområden. Vår förhoppning är att du genom debattinlägg och i diskussioner ska möta andra som vill se ett rättvisare Sverige. För vi vill inte bara stanna vid tyckandet utan även inspirera till handling. Vanligt folk måste få makt att påverka både sina egna liv och samhällets utveckling. Det behövs en framtid där arbetare och vanligt folk tar plats. Det behövs ett Sverige för alla som bygger landet.

Vill du skriva?

Vi tror innerligt att alla människor i Sverige har någonting viktigt att säga om sin och andras situation. I syfte att bidra till en bredare fördelning av det offentliga rummet finns vår redaktion behjälplig. Man måste inte vara expert eller ha hundratals debattartiklar på sitt cv - här hjälper vi dig med det som behövs.

Skicka en text eller video till vår redaktion så tar vi det därifrån!

[email protected]

Du kan även tipsa oss anonymt på telefon eller SMS: 072-371 24 34