Jobbet

Äntligen slipper vi MTR

Måndag 4 Mars, 2024

Igår slapp vi ÄNTLIGEN det största skitföretag som någonsin existerat på svensk mark - MTR. Penningkåta politiker släppte in dem i Sverige och vad fick vi? Försämring på försämring för alla, för resenärer och för oss på golvet. Angiverkuktur, passiv aggressiv och hat mot oss som gör jobbet. I söndags tog SJ över och i helgen har vi firat stort alla underbara sveriges järnvägare Så, jag önskar er verkligen en tunna med tjära och fjädrar, all motgång, allt förakt. Allt ni utsatt oss för ger er en solklar plats i helvetet. I lördags firade vi, vi alla järnvägare, med en rejäl fest. Nästa steg är att alla jävla upphandlingar upphör och allt hamnar under samma statliga tak. Ok? Så länge systemet med upphandlingar består kommer företag som MTR att göra politikerna våta i brallan med sina löften och låga anbud. Nog nu!!

Tack för kvällen underbara kollegor och järnvägare. Vi vann! MTR faller samman som ett korthus och vi önskar sannerligen vår forna arbetsgivare största möjliga olycka i framtiden. Rent ut sagt och för att tala klarspråk - må ni brinna i helvetet!

Detta är ett diskussionsinlägg. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vad tycker du? Kommentera gärna i kommentarsfältet nedanför!

Stefan Pedersen

Tågvärd, Uppsala

Stöd Vi Som Bygger Landet!
Klicka här för att bli supporter och få en T-shirt